dimarts, 14 de setembre del 2010

Temporada 1994 - 95

Resentment s'ha constituït la nova junta directiva del Club Escacs Montgrí formada per:
President ........ Ramon Blanco
Vicepresident .... John Fowler
Secretari ........ Carles Vilà
Tresorer ......... Francisco Cabello

Però voldria recordar, ara que de nou sóc secretari del C.E.Montgrí una altra renovació de junta directiva que es va fer el dia 23 de setembre del 1994. A la imatge podeu veure la junta surtint i la junta entrant, que és llavors que el meu nom ja queda definitivament lligat a la junta directiva (aleshores com a vicepresident).

Però vull destacar que en aquella assemblea es va parlar amb molta il·lusió de fer coses al municipi lligades al joc dels escacs: simultànies, partides ràpides, campionat Open Montgrí, campionat juvenil, campionat social, ... i fins i tot conservo dons el pressupost que es va fer a inicis de l'any 1995 per a pressentar a l'Ajuntament i altres institucions i empreses per tal de poder-ho financiar.

He volgut escanejar tota la documentació disponible, i he creat una petita pel·lícula d'aquests documents amb la tecnologia que jo disposava d'aleshores:



Per a veure totes les imatges escanejades les podeu visulitzar al àlbum de fotos Picasa del Club Escacs Montgrí clicant "aquí"